Til beboerne

Beboere

Til samarbejdspartnere

Om Artes Home

Beskrivelse

Hvis du bliver beboer hos os, får du tildelt din egen lejlighed med køkken og badeværelse. Vores personale har forståelse for, at beboernes lejligheder er deres eget sted, så beboerne kan føle sig tilpasse og trygge der.
Det er en stor prioritet for Artes Home, at du har det godt hos os. Derfor fokuserer vi på at arbejde hen imod en struktureret hverdag, hvor du trives og har mulighed for at udvikle dig. Du kan forvente at få ejerskab over dit ophold og have indflydelse på, hvordan din dagligdag ser ud, hvori du får en stemme ind i vores husmøder. På husmøderne kan der blandt andet aftales forskellige aktiviteter og madplaner sammen med de andre medbeboere. Du får også mulighed for at udforme din opholdsplan i samarbejde med os, så du kan have indflydelse på dit ophold og selv udtrykke, hvad du har af ønsker for fremtiden og hvilke områder, du ønsker at udvikle dig på

Besøg for pårørende

Pårørende og bekendte er altid velkomne til at besøge beboerne, men det skal aftales på forhånd med Artes Homes personale. Vi ser helst, at disse besøg foregår i egen lejlighed, så vores fællesområder er ledige til vores andre beboere.

Faciliteter

Artes Home er beliggende på:
Højskolebakken 23
8832 Skals

Vi er beliggende i Skals, som ligger 15 minutters kørsel uden for Viborg. Her kan beboerne udfolde sig på vores store grund med skønne, grønne udearealer. Skals er en hyggelig og rolig by, hvor beboerne har gode handlemuligheder i gåafstand. Artes Home har 9 pladser, hvor beboerne har deres egen 2værelses lejlighed med eget køkken og badeværelse. Derudover har vi et fælleskøkken og et fællesområde, hvor beboerne kan være sociale med personalet og indbyrdes beboerne imellem. Tilhørende har Artes Home, som nævnt før, et stort grønt areal, hvor beboerne kan deltage i forskellige aktiviteter, eller de har mulighed for at bevæge sig ud på de mange nærliggende flotte naturstier.
Fra botilbuddet er der mulighed for nemt og hurtigt at komme med bus eller bil til Viborg.

Artes

Andre tilbud

cropped-Black_TransparentBg_1024x1024_72dpi-1.png

Artes Care

§85 bostøtte 

botilbud1-e1615110957517

Artes Botilbud

§107 botilbud 

forsorgsfacade-e1615111405886

Artes Forsorgshjem

§110 forsorgshjem