Til beboerne

Beboere

Til samarbejdspartnere

Om Artes Botilbud

Beskrivelse

Som beboer på Artes Botilbud er det vigtigt, at du føler dig hjemme her. Derfor har vores personale forståelse for, at beboernes lejligheder er jeres eget sted. Hos Artes har vi stor fokus på at tilbyde vores beboere muligheden for et liv, hvor der er struktur i hverdagen. Sammen arbejder vi hen imod en hverdag, hvor du kan trives og har mulighed for at udvikle dig. Det er meget vigtigt for os, at du har det godt hos os, og derfor får du indflydelse på din dagligdag, hvor du blandt på vores husmøder har en stemme ind i fællesskabet. På husmødet kan der også aftales forskellige aktiviteter og madplaner sammen med dine medbeboere. Du får også mulighed for at udforme din opholdsplan og mål for fremtiden sammen med os ved at sætte ord på, hvad du selv ønsker at arbejde med og hvad, der har værdi for dig i din hverdag. Hvis du kommer til at bo på Artes, kan du forvente at få indflydelse på dit ophold og blive en del af vores fællesskab med forståelse, tryghed og omsorg.

Besøg af pårørende

Pårørende og bekendte til beboerne er altid velkomne til at komme på besøg hos os, hvis de er blevet inviteret af beboeren. Vi ser dog helst, at disse besøg foregår i beboerens egen lejlighed, så vores fællesområder er ledige for de andre beboere.

Faciliteter

Artes Botilbud er beliggende på:
Røddingvej 11A
8800 Viborg

Vi er beliggende 10 minutter uden for Viborg i landlige omgivelser, hvor beboerne kan udfolde sig på vores 3000m2 store grund. Botilbuddet har 21 pladser, hvor beboerne får egen 2 værelses lejlighed med eget badeværelse. Lejlighederne er mellem 34m2 og 70m2 og bliver møbleret sammen med beboeren ved indflytning, så de kan sætte deres eget præg på lejligheden og gøre det hjemligt. Lejlighederne er spredt ud på fire afdelinger hvor hver afdeling har et fællesrum og køkken, hvilket er med til at skabe rammen for socialt samvær med personalet og indbyrdes mellem beboerne. Derudover har vi også et værksted, en administrationsbygning, samt en parkeringsplads til 20 biler.
Hos Artes Botilbud er der mulighed for nemt og hurtigt at komme med bus, bil, cykel eller gåben til Viborg.

Artes

Andre tilbud

cropped-Black_TransparentBg_1024x1024_72dpi-1.png

Artes Care

§85 bostøtte

220624 Skals a64 (7)

Artes Home

§107 og §108 fleksible pladser

Artes Forsorgshjem

§110 forsorgshjem